Vegansk taco-suppe!

Hei! Det er grått og kaldt i disse dager, da er det godt med en god og varm suppe. I dag får du en liten vri på den normale tacoen, til å bli en lett, mettende og varmende suppe. Enkel og rask å lage. Et tips på drikke denne uken er Norsk Kombucha med smak av mango (ikke sponset). Har smakt Kombucha én gang før som jeg ikke likte før jeg smakte denne mango-kombuchaen denne i helgen. Frisk, god, økologisk og full er energi. Dette er et sunnere alternativ til den "vanlige" energidrikken. Ønsker dere et ekstra boost i hverdagen, så er dette drikken for dere! 

Porsjoner: ca. 8 porsjoner 
Tid: 45 min

Ingredienser:
1 1/2 gul løk
1 rød chilli
1/2 rød paprika
4 fedd hvitløk
1/2 bunt vårløk 
1 fersk maiskolbe 
2 håndfulle med spinat 
2 bokser hakkede tomater
1 boks bønner 
2 pakker tacokrydder
1 liter vann
Salt 
Pepper 
Til servering: Vegansk rømme, tortillachips, vegansk ost, 1 lime.

Fremgangsmåte: 
1. Hakk opp løk, chilli og hvitløk og stek i 2 min det i en stor kjele. 
2. Skjær maisen av kolben, kutt opp paprikaen og vårløken (her kan du også bruke en boks med mais isedenfor kolben). Dermed tilsett i kjelen og stek i 3 min, eller til løken har blitt myk.
3. Tilsett hakkede tomater, vann og krydder. Rør godt og la suppen koke opp. 
4. Når suppen har begynt å koke tilsett spinaten og bønnene, kok i 1 min. Smak til med salt og pepper.
5. Server gjerne med vegansk rømme (jeg bruker Otly! iMat Fraiche), vegansk ost (jeg bruker Pizzaschmelz av Wilmersburger), salte tortillachips og lime. 

Ønsker du å prøve denne suppen, så skriv en kommentar! Dersom du lager noen av oppskriftene på bloggen, legg den ut på instagram og tagg meg på @Studentveganeren. 

- Fernanda 


#suppe #taco #tacosuppe #veganer #student #vegan #vegetar #vegatermandag #kjøttfri #kjøttfrimandag #plantemat #plantebasert #food #mat #middag #sunn #sunnmat #kombucha #norskkombucha 

2 kommentarer

Fysioterapeuten

09.10.2017 kl.18:05

Inspirerende blogg du har :)

StudentVeganeren

15.10.2017 kl.16:17

Fysioterapeuten: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

StudentVeganeren

StudentVeganeren

21, Drammen

Hei, alle! Jeg er en jente på 21 år som elsker mat! Jeg er veganer, og på denne plattformen skal jeg dele med dere mine oppskrifter og tips.

Kategorier

Arkiv

hits