Velkommen til StudentVeganeren


Hei, alle sammen!

Velkommen til min nye matblogg, hvor du snart finner det proppfullt med veganske oppskrifter, tips og anbefalinger. Her kommer du til å se alt fra juice og middager til filmer og såpe, og alt helt vegansk! Det vil si at alle oppskriftene er fri for animalske produkter, ikke bare fri for kjøtt og fisk, men også fri for meieriprodukter, egg og alle produkter som kommer fra dyr.

Jeg er her for å prøve å gjøre det enklere for dere å spise god og sunn mat; enten bloggen inspirerer deg til en kjøttfri mandag, gir deg som veganer noen nye oppskrifter, eller om du bare er en nysgjerrig sjel der ute som ønsker å teste noe nytt. Jeg vil gi tips på hvor man finner veganske produkter, hvor man kan finne inspirasjon, oppskrifter, cafeer med veganske alternativer og alt i mellom. Oppsummert, jeg vil prøve å gjøre ditt liv som veganer ikke bare enklere, men også gjøre det gøy å leve som veganer.

Så til slutt litt om meg. Mitt navn er Fernanda og jeg er 21 år. Jeg studerer til å bli lektor i religion og samfunnsfag og er pendler mellom Drammen og Oslo. Det er viktig å merke seg at jeg er ingen kokk eller ekspert, men jeg elsker å lage mat, og ikke minst spise mat! Om dere har noen tips, forslag eller spørsmål så er jeg helt åpen for å høre fra dere. Jeg gleder meg til å åpne denne nye plattformen. La matinspirasjonen begynne!

Her vil du få et nytt innlegg hver mandag. Jeg gleder meg, og jeg håper dere også gjør det.


- Fernanda 


 

#Vegan #Veganer #vegetar #veggis #blogg #velkommen #mat #veganermat 

 

4 kommentarer

Henriette Thorkildsen

05.03.2017 kl.22:28

Så spennende <3 Lykke til! Gleder meg til å se fortsettelsen :-D

StudentVeganeren

06.03.2017 kl.07:38

Henriette Thorkildsen: Tusen takk! Bare å følge med, kommer en oppskrift opp i dag :-)

foodislovefoodislife

09.03.2017 kl.16:40

Gleder meg til å følge denne bloggen! Prøver å ha 2 kjøttfrie dager i uken, da er det fint med slike blogger for inspirasjon.

Lykke til =)

StudentVeganeren

12.03.2017 kl.19:41

foodislovefoodislife: Tusen takk! 2 kjøttfrie dager er kjempebra, godt jobbet. Kommer nytt innlegg i morgen, så det er bare å følge med :)

Skriv en ny kommentar

StudentVeganeren

StudentVeganeren

21, Drammen

Hei, alle! Jeg er en jente på 21 år som elsker mat! Jeg er veganer, og på denne plattformen skal jeg dele med dere mine oppskrifter og tips.

Kategorier

Arkiv

hits